«Щира подяка всім, хто саме зараз зі зброєю в руках здобуває Перемогу!»

У гості до військовослужбовців Чопського прикордонного загону завітали виконавці славнозвісного українського гурту «Без обмежень».

Насамперед на зустріч із зірками запросили прикордонників, які брали участь у відсічі військової агресії росіян, поранених, а також членів родин військовослужбовців, які загинули або зникли безвісти під час виконання бойових завдань.

Фронтмен гурту Сергій Танчинець висловив глибоку вдячність воїнам-прикордонникам за їхній внесок у Перемогу: «Сьогодні ми виконуємо наші пісні для Героїв – усіх вас, хто невтомно та самовіддано відвойовує свободу та незалежність для нашої країни. Честь і слава вам, прикордонники! Безмежна шана усім тим, хто поклав життя за Україну. Щира подяка тим, хто саме зараз зі зброєю в руках здобуває Перемогу!"

Концертний виступ завершили одним із найвідоміших хітів гурту – піснею «Героям». Як зазначили виконавці, цю пісню вони присвячують кожному із присутніх у залі.

На знак подяки керівник Чопського прикордонного загону Василь Вітровчак вручив творчому колективу гурту «Без обмежень» пам’ятні відзнаки та подарував відомчі сувеніри. Проводжали зірок під гучні оплески.

 

Джерело