Яворівська районна державна адміністрація підписала Меморандум про партнерство з Благодійною організацією “Мальтійська служба допомоги у Львові”

Яворівська районна державна адміністрація підписала Меморандум про партнерство з Благодійною організацією “Мальтійська служба допомоги у Львові”

Основною метою сторін є формування умов та можливостей задля надання психосоціальної підтримки осіб, що постраждали внаслідок війни.

“Сотні українців, які через війну змушені були покинути свої домівки і знайшли прихисток на Яворівщині отримали безкоштовну психологічну допомогу від Благодійної організації “Мальтійська служба допомоги у Львові” Зараз український народ проходить важкий шлях, щодня стикаємося з ситуаціями, які психологічно важко сприйняти, але мусимо. На жаль, така наша реальність. Наше завдання не втрачати віру у нашу силу, продовжувати боротися задля нашої свободи та незалежності. Тому сьогоднішня співпраця, яка має на меті психологічно підтримати мешканців району та навчити боротися зі страхами, стресами та емоціями дуже важлива. Дякуємо Мальтійській службі допомоги у Львові за розуміння та свідому позицію. Дякую за всю допомогу та підтримку, яку ви надаєте вимушеним переселенцям у районі. Сили вам та натхнення продовжувати цю місію. Ми в свою чергу будемо підтримувати ваші добрі починання та спільно реалізовувати нові проекти для психологічної підтримки людей.

Разом переможемо”, – зазначив начальник віськової адміністрації Ярослав Коминський

Джерело