Ілон Маск: “Мій син мертвий, його вбив вірус вокізму. Тому я збираюся його знищити”

Ілон Маск: “Мій син мертвий, його вбив вірус вокізму. Тому я збираюся його знищити”

“Отже, я збираюся знищити вірус вокізму. Поки у нас непогано виходить”, – сказав Ілон Маск у розмові з Джорданом Петерсоном. Власник Twitter (X) поділився у програмі своїм свідченням про втрату контакту з дитиною, одержимою ідеологією ЛГБТ+.

Американський мільярдер порушив питання про розширення доступу неповнолітніх до блокаторів статевого дозрівання. Маск відкрито зізнався, що наслідки пропаганди гендеризму та ідеології ЛГБТ+ вплинули на його найближчу родину. Про це пише pch24.pl з посиланням на X.

“Це трапилося з одним із моїх старших хлопців. Фактично мене ошукали, аби змусити підписати документи, які дозволяли Ксав’є [давати блокатори – ред.]. Це було ще до того, як я насправді хоч трохи зрозумів, що відбувається. Ми були в розпалі пандемії, навколо було багато сум’яття. І знаєте, мені говорили, що Ксав’є може вчинити самогубство, якщо я це не підпишу…”, – розповів Маск.

“Це було неймовірно погано (…) мені тоді не сказали, що блокатори статевого дозрівання – це насправді стерилізаційні засоби… Я фактично втратив свою дитину. Недаремно своє колишнє ім’я [у середовищах ЛГБТ+ – ред.] називають мертвим. Вони не хочуть, аби їх називали слушним ім’ям, тому що особа, яка його носить, мертва”, – сказав мільярдер.

“Мій син Ксав’є мертвий, його вбив вірус вокізму”, – зазначив Маск.

Ведучий висловив співчуття спікеру: “Мені дуже шкода. Я навіть не можу уявити, які це страждання. Це стосується все більшої кількості батьків. Це не мило і приємно. Сьогодні є дедалі більше збурених дітей”, — зазначив Петерсон. У відповідь Ілон Маск оголосив про те, що збирається розправитися з ідеологією ЛГБТ+.

“Тож після всього цього я збираюся знищити вірус вокізму. Поки у нас непогано виходить”, – сказав він.

Джерело