​​«Укренерго» налагоджує співпрацю із закладами вищої освіти для якісної підготовки кадрів

​​«Укренерго» налагоджує співпрацю із закладами вищої освіти для якісної підготовки кадрів. 19 вересня відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між нашою компанією і Харківським національним університетом міського господарства імені О. М. Бекетова. Документ передбачає участь «Укренерго» у визначенні змісту та обсягів підготовки майбутніх спеціалістів, створення компанією оптимальних умов для ефективного проходження практики студентами, стажування викладачів на виробництві, сприяння працевлаштуванню випускників.

«Ми постійно дбаємо про залучення молодих фахівців. Тому активно розвиваємо співпрацю з вищими навчальними закладами, організуємо для студентів практику, реалізуємо програму стажування Energy Hub та сприяємо наближенню навчальних програм вишів до виробничих реалій компанії. Наша мета – створення умов для посилення колективу молодими амбітними спеціалістами, які вже мають актуальні, релевантні запитам «Укренерго», знання і не потребують тривалого донавчання та професійної адаптації, – зазначила директор з управління персоналом НЕК «Укренерго» Людмила Єропкіна.

Передбачається, що за участі фахівців компанії будуть створені онлайн-лекції та дистанційні курси з основ електроенергетики для студентів Харківського університету. Зі свого боку – співробітники «Укренерго» зможуть підвищувати кваліфікацію на курсах з енергоменеджменту, розвивати компетенції з питань впровадження сучасних технологій та систем управління.

Харківський університет імені О. М. Бекетова став уже восьмим закладом вищої освіти, з яким «Укренерго» уклало угоду про співпрацю. Підписаний Меморандум буде сприяти зближенню академічної та галузевої наук, що є дуже важливим, враховуючи швидкість технічного прогресу, модернізацію обладнання та потреби «Укренерго» у кваліфікованому персоналі.

Джерело