Анонс! Вересневі молитовні чування у Старуні очолить Владика Дмитро Григорак

Анонс! Вересневі молитовні чування у Старуні очолить Владика Дмитро Григорак

У неділю, 29 вересня, Відпустовий центр блаженного священномученика Симеона Лукача, що у с. Старуня, знову стане місцем особливої духовної зустрічі для вірних Прикарпаття. Цього разу нічні чування очолить Владика Дмитро Григорак, Єпископ Бучацької Єпархії УГКЦ.

«Місце служіння великого ісповідника віри блаженного Симеона Лукача є особливим для численних вірян, які щодня можуть отримати тут духовний супровід. А чування є можливістю для духовного зростання, адже ми молимося за заступництвом блаженного та зосереджуємося на нашому особистому стосунку з Господом», — йдеться на фейсбук-сторінці відпустового місця.

Програма чувань розпочнеться о 18:00 годині та включатиме:

ВечірнюНауку Владики ДмитраМолитви на оздоровленняМолебень до блаженного Симеона ЛукачаХресну дорогуАрхієрейську Божественну ЛітургіюМолитва відпусту та освячення речейУділення повного відпусту

«На сторінках Святого Письма Господь нас закликає:  “Просіть, і дасться вам; шукайте, і знайдете; стукайте, і відчинять вам” (Мт. 7:7). Саме ці слова нагадують нам про силу спільної молитви та її здатність перемінювати ситуацію і нас самих. Щоразу ми посилено молимося про мир для нашої України та благословення й захисту для усіх наших військових», — йдеться у дописі.

Запрошуємо вас долучатися до спільних молінь, аби разом шукати голосу Божого та прагнути Його миру й благодаті!

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело