Про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях 📌Поблизу Стельмахівки, Білогорівки, Греківки, Балки Журавки (раніше

Про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях 

📌Поблизу Стельмахівки, Білогорівки, Греківки, Балки Журавки (раніше

Про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях

📌Поблизу Стельмахівки, Білогорівки, Греківки, Балки Журавки (раніше – Невське) та Макіївки спробували атакувати росіяни минулої доби.

📌Окупанти тиснуть з декількох напрямків. Із усього наявного озброєння намагаються поцілити по укріпленнях наших бійців та б’ють по селах навколо. По Куземівці та Макіївці – зі ствольної артилерії та безпілотників. Артилерійських обстрілів зазнали також Стельмахівка та Балка Журавка. По останній росіяни двічі вдарили з реактивної системи залпового вогню та застосували в бік села 73 БпЛА.

📌Згідно з одним із указів, виданих кремлем, додаткові соціальні гарантії передбачені тим росіянам, які переїдуть жити на тимчасово окуповані території України. Йдеться, зокрема, й про так звану «лнр». Першочергово виплати обіцяють тим, хто одразу переїде з родинами. Гроші – це ледве не єдиний стимул, який спрацьовує в процесі штучного заселення захоплених населених пунктів Луганщини.

⬇️⬇️⬇️

Джерело