Володимир Зеленський провів зустріч із членами Конгресу США

На полях Генеральної Асамблеї ООН Президент України Володимир Зеленський зустрівся з двопартійною делегацією Конгресу Сполучених Штатів Америки. На зустрічі були присутні члени Сенату Бен Кардін, Ден Салліван, Крістофер Мерфі та член Палати представників Грегорі Мікс.

Володимир Зеленський провів зустріч із членами Конгресу США

«Ми вдячні за підтримку обом партіям і обом палатам Конгресу США, Президенту Байдену. І, звичайно, ми тут, щоб подякувати вашому народу», – сказав Глава держави.

Він детально розповів про ситуацію на фронті, перебіг операції в Курській області, потреби українських воїнів і важливість вчасного постачання оборонних пакетів.

 

Окрему увагу приділили Плану перемоги, який уже цього тижня Володимир Зеленський представить Президенту Джозефу Байдену, Конгресу США та обом кандидатам у Президенти.

«Це дуже конкретний план, як посилити Україну без будь-яких рішень чи тиску Росії. Цей план не залежить від будь-яких рішень Путіна», – додав Глава держави.

Під час зустрічі також обговорили перспективи реалізації проєктів із відбудови. Напередодні зими одним із ключових напрямів є посилення української енергетичної системи. Крім того, Володимир Зеленський наголосив, що важливо посилювати санкції проти РФ.

FacebookTwitterРесурс

Джерело