Через декілька місяців World Food Programme надасть грошову допомогу 45 школам на Львівщині, аби у співпраці зі Львівською…

Через декілька місяців World Food Programme надасть грошову допомогу 45 школам на Львівщині, аби у співпраці зі Львівською...

Через декілька місяців World Food Programme надасть грошову допомогу 45 школам на Львівщині, аби у співпраці зі Львівською ОВА забезпечити якісним та збалансованим шкільним харчуванням учнів у тих громадах, які мають найбільші фінансові труднощі та де навчається найбільше дітей-ВПО. Йдеться про співфінансування харчування для 5 тисяч 600 учнів 1-4 класів.

Про це під час нашої зустрічі повідомив директор Всесвітньої продовольчої програми ООН в Україні (WFP Ukraine) Річард Рейган. Це, до слова, перший візит пана Рейгана після призначення на посаду.

Нагадаю, минулого року, за результатом меморандуму між Львівською ОВА та WFP, 41 школа області отримала від Всесвітньої продовольчої організації на харчування 3 мільйони 300 тисяч гривень. Завдяки цим грошам вдалося збільшити поживність їжі та зменшити її вартість для батьків школярів у 14 громадах на Львівщині.

Те, що WFP готова охопити програмою ще більше шкіл, для мене як очільника області важливе підтвердження довіри від організації зі світовим іменем.

Джерело