Анонс! В Івано-Франківській Архієпархії відбудеться євангелізаційний курс для молоді

Анонс! В Івано-Франківській Архієпархії відбудеться євангелізаційний курс для молоді

Вже за кілька днів, 9 жовтня, в Івано-Франківську стартує католицький євангелізаційний курс для молоді «3.16», який організовує Комісія у справах євангелізації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ у співпраці із Катехитичною комісією та Біблійним апостолятом.

Ідея даного курсу належить обʼєднанню молодіжних католицьких спільнот «Покликані служити» Львівської Архієпархії УГКЦ, а в Івано-Франківську дану ініціативу реалізовують євангелізаційні спільноти «Metanoia» та «Молодіжна спільнота “Галилея”» Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Курс, побудований на основі стиха Євангеліє від Івана 3:16 «Бог бо так полюбив світ, що Сина Свого Єдинородного дав, щоб кожен, хто вірує в нього, не загинув, а жив життям вічним», дає відповіді на такі актуальні запитання: «Ким для мене є Бог? Якою є любов Бога? Чи можливо спілкуватися з Богом, як з другом?»

Курс містить у собі 7 зустрічей. Перша з них розпочнеться 9 жовтня о 18:00 год. Захід буде відбуватися щосереди.

Адреса проведення: м. Івано-Франківськ, вул. Шевченка 11, приміщення Католицького ліцею святого Василія Великого.

«Щотижня ми зустрічатимемося тут, щоб пізнавати Бога заново, будувати стосунки один з одним, смачно їсти і наповнюватися Божою Любовʼю. А після завершення курсу буде можливість спільно поїхати на “вікенд”, де будуть учасники курсів зі всіх осередків» — зазначають організатори.

Реєстрація за цим покликанням.

«Участь в курсі безкоштовна, а можливість побудувати міцні стосунки з Живим Богом — безцінна», — зазначають провідники курсу.

Слідкувати за курсом можна у соціальних мережах спільнот «Metanoia» та «Молодіжна спільнота “Галилея”»

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело