Семінаристи ІФДС долучилися до фестивалю на підтримку ЗСУ

Семінаристи ІФДС долучилися до фестивалю на підтримку ЗСУ

У п’ятницю, 27 вересня, у Дубівецькій громаді відбувся захід підтримки війська на тему «Разом сильні: дитинство заради перемоги», організований КЗПО «Центр дозвілля дітей та молоді» спільно із семінаристами з Центру душпастирювання силових структур імені великомученика Димитрія Солунського Івано-Франківської духовної семінарії ім. свщмч. Йосафата.

Про це повідомляє інформаційний центр духовної семінарії, посилаючись на фейсбук-сторінку КЗПО «Центр дозвілля дітей та молоді».

Браття залучали дітей та дорослих до участі у цікавих майстер-класах і активностях, зокрема розписували справжні гільзи, ліпили та варили вареники, виготовляли листівки та малюнки для військових.

Крім того, брати-семінаристи долучилися до виготовлення необхідних на передовій розпалювачів та окопних свічок, а також кожен з учасників мав змогу поспілкуватися з капеланом Івано-Франківської Архієпархії о. Романом Залеським та отримати духовну підтримку.

Під час заходу проводився збір коштів на потреби ЗСУ. Кожен учасник зробив свій внесок у перемогу, демонструючи єдність і непохитну віру в нашу спільну справу — перемогу.

«Цей фестиваль є знаком того, як спільні зусилля та єдність наближають нашу перемогу. Як сказано у Святому Письмі: “Бо де двоє або троє зібрані в Моє ім’я, там Я серед них” (Мт 18,20). Разом з Христом ми сильні, і разом з Ним переможемо», — йдеться на сайті семінарії.

Семінаристи ІФДС долучилися до фестивалю на підтримку ЗСУСемінаристи ІФДС долучилися до фестивалю на підтримку ЗСУСемінаристи ІФДС долучилися до фестивалю на підтримку ЗСУСемінаристи ІФДС долучилися до фестивалю на підтримку ЗСУСемінаристи ІФДС долучилися до фестивалю на підтримку ЗСУСемінаристи ІФДС долучилися до фестивалю на підтримку ЗСУСемінаристи ІФДС долучилися до фестивалю на підтримку ЗСУСемінаристи ІФДС долучилися до фестивалю на підтримку ЗСУСемінаристи ІФДС долучилися до фестивалю на підтримку ЗСУ

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело