Молодь парафії святого апостола Юди Тадея здійснила поїздку у гори

Молодь парафії святого апостола Юди Тадея здійснила поїздку у гори

У рамках духовно-рекреаційного заходу молодь парафії святого апостола Юди-Тадея, Північного протопресвітеріату м. Івано-Франківськ, побувала на екскурсії на Горі Буковець-Річківський у селі Снідавці Косівського району Івано-Франківської області. Під час поїздки духовний супровід здійснював прот. Ігор Онищук, парох храму.

Про це Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ повідомив о. Іван Козяр, сотрудник храму.

«Це суцільна полонина, на відміну від сусідніх хребтів, тому краєвиди та енергетика дуже схожі на легендарний Свидовець в мініатюрі. Це означає, що вона повністю «лиса», тобто не заліснена. Тому десь із середини підйому вже видно всі сусідні гори на 360 градусів. А найголовніше — цей оглядовий майданчик зведений на честь нашої спільної перемоги над російським ворогом», — розповідають душпастирі.

У горах парафіяльна молодь мала нагоду молитися за мир та спокій в Україні, який очолив о. Ігор Онищук у співслужінні о. Івана Козяра.

«Дякуємо Господеві за надану можливість побути з ним у гармонії з природою, яку Він створив», — зазначала молодь парафії.

Молодь парафії святого апостола Юди Тадея здійснила поїздку у гориМолодь парафії святого апостола Юди Тадея здійснила поїздку у гориМолодь парафії святого апостола Юди Тадея здійснила поїздку у гориМолодь парафії святого апостола Юди Тадея здійснила поїздку у гориМолодь парафії святого апостола Юди Тадея здійснила поїздку у гориМолодь парафії святого апостола Юди Тадея здійснила поїздку у гориМолодь парафії святого апостола Юди Тадея здійснила поїздку у гориМолодь парафії святого апостола Юди Тадея здійснила поїздку у гори

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело