Залучаємо і допомогу іноземних партнерів Києва. Зокрема, для допомоги нашим ветеранам

Віталій Кличко
Напередодні Дня Захисників та Захисниць України у столиці відбувся Другий Київський Форум ветеранів. Говорили, зокрема, про допомогу, яку громада столиці надає бійцям на фронті та про підтримку, реабілітацію, інтеграцію військових в мирне життя. Також нагородив… https://t.me/vitaliy_klitschko/3536


Залучаємо і допомогу іноземних партнерів Києва. Зокрема, для допомоги нашим ветеранам. Наприклад, у берлінській клініці Seeger понад 40 українських захисників цього року отримали найсучасніші протези та пройшли курс реабілітації. Також в рамках програми там навчалися в майстернях київські техніки-протезисти. Вже цієї осені вони працюватимуть у «Берлінсько-Київському центрі протезування, який ми відкриємо в столиці України на базі однієї з комунальних лікарень. Про допомогу в створенні такого центру ми домовилися з мером Берліна – міста побратима Києва, та німецькими меценатами.

 Виділяє кошти місто і на соціальні виплати захисникам, на придбання квартир учасникам бойових дій, сім’ям загиблих Героїв.

Постійно допомагаємо бійцям й на фронті. Тільки цього року столиця виділила захисникам з міського бюджету вже 8,6 млрд грн. Від початку року від громади Києва передали на фронт понад 8 000 БпЛА різних типів. Передаємо системи РЕБ, автівки та інше необхідне спорядження. Тільки у вересні на передову до бійців вирушили близько 1700 дронів Mavic різних типів. Також передаємо оснащення, придбане й не за бюджетні кошти.

Джерело