Команда ДБР взяла участь у благодійному забігу на підтримку ЗСУ

Команда Державного бюро розслідувань взяла участь у благодійному забігу Spartan Race, який вперше відбувся у Львові. Учасники подолали 7-кілометрову дистанцію зі смугою перешкод. Мета заходу зібрати кошти на потреби 41 окремої механізованої бригади Збройних Сил України та Головного управління розвідки.

Маршрут пролягав через один із Львівських парків. Учасникам команди довелося бігти та плисти озером, дертися драбинами та канатами, а ще кидати списи.

«Подолати таку дистанцію — це виклик для мене. Хоч я й постійно тренуюся, це було нелегко. Та важливо було пройти всю дистанцію до кінця, адже це допоможе зібрати більше коштів на закупівлю техніки для наших бійців, які нищать ворога на передовій», – розповів учасник команди ДБР Олексій.

«Наша смуга перешкод дещо схожа на навчальну смугу перешкод наших військових. Вони так тренуються кожного дня. Завдання для наших учасників – спробувати, оцінити свої сили й підвищити свій фізичний рівень», – сказав директор забігу Spartan Race Олексій Вовк.

Загалом у забігові взяло участь понад 1 тис учасників. Усі виручені від акції кошти підуть на підтримку захисників Украіни.

Команда ДБР взяла участь у благодійному забігу на підтримку ЗСУ Команда ДБР взяла участь у благодійному забігу на підтримку ЗСУ Команда ДБР взяла участь у благодійному забігу на підтримку ЗСУ

Джерело