Владика Микола очолив Чин священничого парастасу за о. Андрієм Яремчуком

Владика Микола очолив Чин священничого парастасу за о. Андрієм Яремчуком

У понеділок, 30 вересня, у храмі Преображення Господнього села Пороги, Солотвинського протопресвітеріату, відбувся Чин священничого парастасу за прот. Андрієм Яремчуком, який відійшов до вічності 29 вересня на 50-му році життя й 25-му році священничого служіння.

Заупокійні моління за покійним о. Андрієм очолив Владика Микола Семенишин, Єпископ-помічник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, у співслужінні о. Івана Стефанишина, пароха місцевого храму, й чисельно зібраних душпастирів нашої Архієпархії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ — Упокоївся у Бозі прот. Андрій Яремчук

Опісля заупокійного моління Владика Микола звернувся до родини покійного та всіх присутніх, що прийшли помолитися за новопреставленого душпастиря, висловивши слова підтримки та співчуття від Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Владики Володимира Війтишина, себе, духовенства та вірних Архієпархії.

Єпископ також подякував всім зібраним душпастирям, які так чисельно зібралися, щоб провести до вічності свого співбрата у священстві.

Чин похорону відбувся у вівторок, 1 жовтня.

Владика Микола очолив Чин священничого парастасу за о. Андрієм ЯремчукомВладика Микола очолив Чин священничого парастасу за о. Андрієм ЯремчукомВладика Микола очолив Чин священничого парастасу за о. Андрієм ЯремчукомВладика Микола очолив Чин священничого парастасу за о. Андрієм Яремчуком

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело