Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 30 вересня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 30 вересня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 28 бригад – це 153 робітники та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Архангельське, Світлівку, Велику Олександрівку, Нововоскресенське, Новорайськ, Херсон та Білозерку.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 38 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 12 адресами у житлових будинках, де OSB-листами закрили 105 вікон.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 375 860,7 гектарів територій, з них 341 504,3 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 206 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 8 жителів.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 250 порцій гарячих обідів, 1480 буханок хліба , 118 продуктових наборів та 2560 пляшок питної води.

Працюємо далі!

Джерело