Пам’яті Захисників: учні Католицького ліцею молилися за померлих Героїв України

Пам’яті Захисників: учні Католицького ліцею молилися за померлих Героїв України

У празник Покрови Пресвятої Богородиці, коли вся Україна відзначала День Захисників і Захисниць, учні Католицького ліцею святого Василія Великого вшанували Героїв молитвою та запалили свічку пам’яті й поклали квіти до портретів полеглих Воїнів, щоб подякувати їм за можливість жити й навчатися у вільній країні.

Учні всіх класів разом з класними керівниками благали у Господа заступництва та милосердя для загиблих військовослужбовців.  

«Наша незалежність — це здобуток, ціною якого є життя! Усі ці Герої віддали своє життя, аби жила Україна! Вічна та світла памʼять усім Героям! Дякуємо за те, що є Україна!» — діляться на фейсбук-сторінці навчального закладу.

Пам’яті Захисників: учні Католицького ліцею молилися за померлих Героїв УкраїниПам’яті Захисників: учні Католицького ліцею молилися за померлих Героїв УкраїниПам’яті Захисників: учні Католицького ліцею молилися за померлих Героїв УкраїниПам’яті Захисників: учні Католицького ліцею молилися за померлих Героїв УкраїниПам’яті Захисників: учні Католицького ліцею молилися за померлих Героїв УкраїниПам’яті Захисників: учні Католицького ліцею молилися за померлих Героїв УкраїниПам’яті Захисників: учні Католицького ліцею молилися за померлих Героїв УкраїниПам’яті Захисників: учні Католицького ліцею молилися за померлих Героїв УкраїниПам’яті Захисників: учні Католицького ліцею молилися за померлих Героїв УкраїниПам’яті Захисників: учні Католицького ліцею молилися за померлих Героїв України

Департамент інформації івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело