Для родин полеглих Захисників та Захисниць регулярно проводять духовні зустрічі

Для родин полеглих Захисників та Захисниць регулярно проводять духовні зустрічі

Ще з березня 2024 року о. Ярослав Рохман, голова Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ, щомісяця проводить духовні зустрічі з матерями й батьками полеглих Героїв.

«Це безцінна праця, яка допомагає відчувати себе в колі підтримки, де точно вас розуміють і приймуть, вислухають і обіймуть. Душпастир ретельно готується до кожної зустрічі й батьки приходять зі своїми думками, а йдуть з зустрічі з новими емоціями», — про це інформують на фейсбук-сторінці «Родини загиблих захисників і захисниць ІФ».

Спільно з о. Ярославом відбулися духовні поїздки у с. Олешів, Тлумацької громади, с. Страдч, Львівської області, а у планах спільноти ще багато інших цікавих поїздок.

Перші зустрічі відбувалися за сприяння Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, а далі вони проводяться як служіння тих, хто це організовує.

«Вчора ми зробили неординарну і дуже цікаву прогулянку парком з сертифікованим інструктором п. Анною Федьків з палицями для скандинавської ходьби, після якої о. Ярослав пригощав смачним чаєм, а розмова була справді душевною і невимушеною. Щиро сподіваємося на підтримку і залучення меценатів, для продовження цієї надзвичайно важливої роботи», — йдеться у дописі.

Для родин полеглих Захисників та Захисниць регулярно проводять духовні зустрічіДля родин полеглих Захисників та Захисниць регулярно проводять духовні зустрічіДля родин полеглих Захисників та Захисниць регулярно проводять духовні зустрічіДля родин полеглих Захисників та Захисниць регулярно проводять духовні зустрічіДля родин полеглих Захисників та Захисниць регулярно проводять духовні зустрічіДля родин полеглих Захисників та Захисниць регулярно проводять духовні зустрічіДля родин полеглих Захисників та Захисниць регулярно проводять духовні зустрічіДля родин полеглих Захисників та Захисниць регулярно проводять духовні зустрічі

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело