Віталій Кличко: Київ отримав від міста-побратима Лейпцига чергову партію допомоги – 55 авто для забезпечення життєдіяльності міста

Київ отримав від міста-побратима Лейпцига чергову партію допомоги – 55 авто різного типу для комунальних підприємств. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Київ отримав, зокрема, 50 Volkswagen – ці авто для наших комунальних підприємств, що забезпечують функціонування міської інфраструктури. Та 5 автомобілів Mercedes для «Київтеплоенерго» – для ремонтних бригад, що забезпечують швидке реагування при аваріях та надзвичайних ситуаціях. Зокрема, й після ракетних атак. Усі авто забрендовані, щоб кияни знали, хто допомагає столиці під час війни», – написав Віталій Кличко.

Мер Києва нагадав, що загалом у 2022-2024 роках Лейпциг, у співпраці з Федеральним міністерством економічного розвитку Німеччини та польськими партнерами, передав Києву 17 нових пожежних авто. Більше 20 автомобілів різного типу, що були у використанні (швидкі, пожежні, вантажівки). А також сотні генераторів різної потужності, гуманітарну допомогу.

«Ми вдячні нашим партнерам! І намагаємося залучати якомога більше допомоги для столиці», – підкреслив Віталій Кличко.

Джерело