У Міжнародному виставковому центрі Києва вдруге проходять наймасштабніші в Україні Дні адопції тварин (+фото)

У Міжнародному виставковому центрі триває найбільший в Україні захід із адопції тварин, організований КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» спільно з відомими притулками столиці та Київської області. Про це повідомляє директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний.

«Запрошуємо киян та гостей міста доєднатися до Днів адопції 5–6 жовтня. Це не просто захід, це подія, яка змінює життя – як тварин, так і людей. Тут на вас уже чекають підопічні найбільших притулків Києва та області, які мріють знайти нову домівку. Також усі відвідувачі зможуть отримати консультації від професіоналів догляду за тваринами, а кожен новий власник кота чи собаки отримає корисні подарунки від партнерів заходу для свого нового члена сім’ї», – сказав Олександр Возний.

Як зазначив директор комунального підприємства «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» Сергій Сабуров, у межах заходу також проходить благодійний ярмарок.

«Впродовж двох днів адопції всі охочі матимуть мають можливість придбати необхідні товари для своїх домашніх улюбленців. А кошти, виручені від продажу, будуть спрямовані на підтримку та допомогу безпритульним тваринам», – додав він.

Також у межах події, за попередньою реєстрацією, лікарі КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини» спільно з благодійною організацією HAU та Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві проводять безкоштовні стерилізації та вакцинації від сказу для тварин внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців та їхніх сімей, осіб із інвалідністю та пенсіонерів.

Захід триватиме протягом суботи, 5 жовтня, до 18:00 та 6 жовтня – з 10:00 до 16:00 у павільйоні 2-А Міжнародного виставкового центру за адресою: Броварський проспект, 15 (станція метро «Лівобережна»).

Детальніше з програмою можна ознайомитися за посиланням: http://e.surl.li/hhwbee.

Нагадаємо, що на попередньому заході під час днів адопції 22-23 червня нову домівку знайшли 134 тварини: 72 собаки та 62 коти.

Джерело