Київ Цифровий увійшов до шортлиста SDC Awards 2024: кияни можуть долучитись до голосування

Застосунок Київ Цифровий потрапив до шортлиста у двох номінаціях на престижній міжнародній премії SDC Awards 2024. Про це повідомив заступник голови КМДА з питань цифрової трансформації Петро Оленич.

Зокрема, за його словами, застосунок представлено у двох категоріях: Digital Transformation Project of the Year та Digital Transformation Company of the Year.

«Долучайтесь, підтримайте Київ Цифровий у голосуванні і поширюйте! Кожен може проголосувати і наблизити українську столицю до ще однієї престижної міжнародної нагороди», – зазначив Петро Оленич. 

SDC Awards – це одна з провідних IT-нагород, яка вже 15 років визнає найкращі рішення у сфері цифрової трансформації. Премія відзначає продукти та сервіси, що є основою цифрових перетворень, і цього року Київ Цифровий увійшов до шортлиста.

Для перемоги користувачі та прихильники застосунку можуть віддати свій голос за нього на сайті за посиланнями: sdcawards.com/vote?category=889 та sdcawards.com/vote?category=843.

Нагадаємо, що раніше Київ Цифровий отримав міжнародне визнання на Конгресі нової мобільності в Лодзі (New Mobility Congress 2024, Łódź, Poland): під час вручення Індексу мобільності розумних міст Центральної та Східної Європи (CEE Smart Cities Mobility Index) він отримав нагороду в номінації CEE Tech and Data-led Mobility Solution.

Джерело