ВОРОГ ПРИЙШОВ В ОКОП І ВМЕР, РОСІЯН НА АЗС ЗАПРАВИЛИ ВИБУХІВКОЮ: стрім із прифронтового міста

Самогубець, під наркотою чи просто дурний? Російський десантник, в антитепловізійному пончо, просто зайшов у наші окопи. Один із українських бійців вийшов з бліндажа і пішов на окупанта у рукопашний бій, вихопив у нього зброю і впритул ліквідував його. Сам бій відбувся східніше села Роботине на Запоріжжі.

На ще одному відео ближнього бою видно, як двоє росіян намагаються сховатись під маленьким парканчиком. Один із наших бійців підходить до них впритул і закидає у схованку гранату. Результат – мінус два окупанта.

На Сіверському напрямку підрозділ БпЛА бригади «Рубіж» знищив бліндаж, де ховалися росіяни. На відео видно, як група противника заходить по окопах в укриття, щоб сховатися від наших «пташок». Кілька влучань ударними дронами і бліндаж, і росіяни в ньому знищені.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – молодший лейтенант Сергій Ліпко та підполковник Сергій Місюра.

Центр рекрутингу української армії пропонує вакансії у Збройних силах України:

https://recruiting.mod.gov.ua/index.html

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело