Під час осіннього двомісячника з благоустрою ми сфокусуємось на якісному виконанні звернень киян і впорядкуванні проблемних територій – директор Департаменту територіального контролю міста Києва

У межах цьогорічного осіннього двомісячника з благоустрою, що триватиме до 16 листопада, запланована низка заходів, і райони рейтингуватимуться саме на основі їх виконання. Фокус буде зосереджений на виконанні звернень киян, зокрема тих, які надходять до Контактного центру міста Києва 1551. Про це повідомив директор Департаменту територіального контролю міста Києва Михайло Буділов.

Нагадаємо, сьогодні, 10 жовтня, у столиці відбулась інспекція Шевченківського та Святошинського районів у межах осіннього двомісячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану.

Михайло Буділов зазначив, що фахова комісія обстежила території біля станції метро «Нивки» (Шевченківський район), які потребують комплексного підходу з впорядкування та благоустрою. Також проінспектувала двір на Берестейському проспекті, де виявили несанкціоновані звалища сміття. Біля озера поряд із парком «Нивки» виявлений об’єкт, що потребує встановлення огорожі та приведення до належного санітарного стану. Дані локації потребують виконання низки заходів, оскільки це питання не лише благоустрою, але й безпеки.

Окрім того, перевірили об’єкти біля станції метро «Академмістечко» (Святошинський район), зокрема територію після демонтажу тимчасових споруд на проспекті Академіка Палладіна.

«Ми отримали безліч звернень від киян щодо цього об’єкта. На цій локації розміщувалися більш як 150 тимчасових споруд. Після демонтажу ділянка потребує впорядкування – прибирання залишків тимчасових споруд, висадки дерев, газону та відновлення асфальтного покриття», – зазначив Михайло Буділов.

Також у Святошинському районі комісія виявила стихійне сміттєзвалище на місці колишнього ринку та обстежила підземний перехід метрополітену «Академмістечко». Як результат, відповідальним доручили з’ясувати законність розміщення тимчасових споруд на цій локації.

Нагадуємо, що двомісячник триватиме до 15 листопада та охопить усі райони Києва.

Джерело