Завдяки сприятливій погоді дорожники продовжили поточний ремонт доріг із урахуванням принципів безбар’єрності

Сприятлива погода дала змогу продовжити поточний ремонт об’єктів вулично-шляхової мережі. Наразі вже завершений комплекс робіт на 14 об’єктах. Усі роботи здійснюють з урахуванням принципів безбар’єрності. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Так, оновлено ділянки вулиць Виставкової, Вірменської, Крайньої, Старонаводницької, Бетховена, Новопольової та інших. Загалом на цих об’єктах замінено 105,4 тис. кв. м дорожнього покриття.

На завершальному етапі ремонт ділянок на вулицях Василя Касіяна, Мілютенка, Цитадельної, Нової, Юрія Іллєнка, Бориспільської.

Також триває капремонт на Кільцевій дорозі, вулицях Богатирській, Центральній Садовій, Митрополита Василя Липківського, проспекті Володимира Івасюка, шляхопроводі на перетині вулиці Лугової з Богатирською.

Комунальна корпорація нагадує, що ремонт вулично-дорожньої мережі відбувається з урахуванням принципів безбар’єрності – для безперешкодного доступу людей з інвалідністю та маломобільних груп. Зокрема, на пішохідних переходах понижують бордюри та облаштовують тактильну плитку.

Завдяки сприятливій погоді дорожники продовжили поточний ремонт доріг із урахуванням принципів безбар’єрності

Джерело