Український народ щодня доводить, що для нього немає нічого неможливого. Ми об’єдналися і витримали у перші…

Український народ щодня доводить, що для нього немає нічого неможливого. Ми об’єдналися і витримали у перші тижні повномасштабного вторгнення росіян і вже понад 2,5 роки боронимо рідну землю.

Навколо захисту демократії і нашого суверенітету згуртувався увесь цивілізований світ. Курс України незмінний – членство у ЄС.
Наші військові сформували одну з найсильніших армій Європи. Довели світу, що країна готова стати членом НАТО.

Перемогу наближають Герої сучасності для безпечного життя творців української історії, які тільки-но побачили світ або пішли до школи – майбутнього нашої країни.

Документальний фільм "Західний напрямок" розповідає про вирішальний момент у сучасній історії України — шлях нашої держави до Європейського Союзу та НАТО.

У фільмі зібрані відверті інтерв'ю з Президентом України Володимиром Зеленським, главами європейських держав (Дуда, Джонсон, Шольц, Макрон та інш.), українськими високопосадовцями, військовими.

Глядачі дізнаються про стратегічні рішення, які вплинули на стосунки з європейськими державами та визначили підтримку країн Заходу у протистоянні російській агресії.

Перегляд за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=LrZXvN-msJs

Український народ щодня доводить, що для нього немає нічого неможливого. Ми об’єдналися і витримали у перші...
⚡️ПРЕМ'ЄРА! Документальний фільм "ЗАХІДНИЙ НАПРЯМОК" – YouTube
Прем'єра! Документальний фільм "Західний напрямок" розповідає про вирішальний момент у сучасній історії України — шлях нашої держави до Європейського Союзу та НАТО. "Дорогі українці та українки! Сьогодні ми відзначаємо День Конституції України! Я записую…

Джерело