В Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молоді

В Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молоді

У середу, 9 жовтня, в Католицькому ліцеї святого Василія Великого, що у м. Івано-Франківськ, розпочався католицький євангелізаційний курс для молоді «3.16», який організовує Комісія у справах євангелізації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ у співпраці із Катехитичною комісією та Біблійним апостолятом.

Курс має на меті духовний розвиток молоді, що братиме участь у зустрічах, а його цінностями є любов і прийняття, довіра та відкритість, духовний розвиток, а також єдність та спільнотність.

У цей день в ліцеї зібралося близько 100 молодих людей, щоб поглибити свою духовність в контексті стиха Євангеліє від Івана 3:16 «Бог бо так полюбив світ, що Сина Свого Єдинородного дав, щоб кожен, хто вірує в нього, не загинув, а жив життям вічним», який дає відповіді на такі актуальні запитання: «Ким для мене є Бог? Якою є любов Бога? Чи можливо спілкуватися з Богом, як з другом?».

«Молодь чує молодь. Саме тому організацією курсу зайнялися євангелізаційні спільноти «Metanoia» та «Молодіжна спільнота “Галилея”» Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ під проводом духівників — о. Василя Савчина та о. Ігоря Клюби», — розповідає Святослав Стефанишин, співорганізатор курсу.

Як зазначають провідники заходу, курс «3.16» складається з семи зустрічей, які відбуваюся щосереди. Кожна зустріч містить навчальну частину, молитву прослави, а також спілкування в групах, у яких учасники мають нагоду свідчити свою віру.

Курс, який одночасно проводиться у 6-ти локаціях, завершиться спільним виїздом до Брюховичів.

«Місією курсу є особисте пережиття Христової любові, яка дасть силу і стимул йти за Ним в особистому житті, а також бути “світлом для світу” і “сіллю землі” для молодих людей у їхньому оточенні», — зазначив Святослав Стефанишин.

В Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молодіВ Івано-Франківську розпочався євангелізаційний курс «3.16» для молоді

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело