🇺🇦 Сьогодні Україна знову продемонструвала свою єдність. Під час представлення Президентом України Володимиром…

🇺🇦 Сьогодні Україна знову продемонструвала свою єдність. Під час представлення  Президентом України Володимиром...

🇺🇦 Сьогодні Україна знову продемонструвала свою єдність. Під час представлення Президентом України Володимиром Зеленським у Верховній Раді Плану Перемоги усі політичні сили підтримали озвучені пункти.

🔰 План Перемоги — це реальний спосіб змусити росію вести чесну дипломатію. Наразі країна-терорист уникає реальних переговорів та розраховує на продовження війни, але основна мета України — зміцнитися настільки, щоб у Росії не залишилося іншого вибору, окрім як зупинити збройну агресію.

🤝 Верховний головнокомандувач підкреслив, що України може наблизитися до справедливого завершення війни при постійній підтримці міжнародних партнерів. План вже був представлений ключовим союзникам, включаючи США, Великобританію, Францію, Німеччину та Італію. У четвер він буде представлений усім європейським партнерам на засіданні Європейської Ради.

🛡 Президент також закликав до єдності всередині країни, щоб переконати міжнародних партнерів підтримати реалізацію плану. Володимир Зеленський підкреслив, що головною метою є тиск на росію для досягнення справедливого миру силою української армії та дипломатичним зусиллям.
Запрошення до НАТО, посилення нашої армії та оборонної промисловості, протиракетного щита, дієві санкції проти росії — все це є дієвим кроками, які не залишать агресору вибору та стануть надійним запобіжником проти повторення вторгнення на нашу землю.

⚜️ План Перемоги — це міст до другого Саміту миру, який покладе край війні та забезпечить безпеку України в майбутньому.

Джерело