​​План Перемоги, озвучений Президентом України Володимиром Зеленським, став результатом багаторічного аналізу позицій України

​​План Перемоги, озвучений Президентом України Володимиром Зеленським, став результатом багаторічного аналізу позицій України, наших партнерів та наших ворогів.

Першим пунктом стало запрошення та вступ України до НАТО до завершення війни, що дасть нам гарантії на безпеку та майбутнє.

Наступними пунктами визначено оборону та стримування. Ці тези мають під собою історичний курс України, як країни, що не має на меті агресивних воєн, захоплення чужих земель та перегляду кордонів. Ми маємо бути реалістами і розуміти, поки на півночі і сході існують диктатури, що попри все жадають захоплення України – нам доведеться нести щит усього цивілізованого світу перед обличчям орди.

Українці на полі бою вибороли право не тільки на існування, а ще на справедливість. Вона має стати головним критерієм післявоєнного устрою.

Всі ми погоджуємось, що війна у ХХІ сторіччі в межах Європи є неприпустимою. Втім рашистська агресія та деконсолідована позиція світової спільноти і її інституцій стала тригером до зростання міжнародної напруги.
По усій мапі світу авторитарні режими випробовують на міцність систему стримувань, що була створена після Другої світової війни для протидії війнам.

Український народ ціною своїх крові та болю утримує хиткий баланс світового порядку.

Настав час діяти проактивно. З цією метою Володимир Зеленський здійснив турне країнами-партнерами для презентації її лідерам Плану перемоги.

Це наша місія, це наш обов’язок, це наша честь.

Слава Україні! Героям слава!

​​План Перемоги, озвучений Президентом України Володимиром Зеленським, став результатом багаторічного аналізу позицій України

Джерело