Для соціальних педагогів Івано-Франківська провели тренінг з протидії торгівлі людьми

Для соціальних педагогів Івано-Франківська провели тренінг з протидії торгівлі людьми

До Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, який щорічно відзначають 18 жовтня, працівники Карітасу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ організували тренінг для соціальних педагогів міста. Тема спілкування — «Превентивні компоненти щодо протидії торгівлі людьми».

Як повідомляють на фейсбук-сторінці благодійної організації, під час зустрічі педагоги обговорили актуальні проблеми та розглянули детальніше що таке торгівля людьми. Також учасники ознайомилися з ризиками потрапляння в цю жахливу ситуацію та дізналися, як надати допомогу потерпілим внаслідок торгівлі людьми.

Окрім того, у програмі тренінгу була передбачена участь в настільних іграх «Ліза та її друзі подорожують світом» та «Рожеві окуляри», які спрямованні на навчання правилам безпечної поведінки під час подорожей та працевлаштування за кордоном. Присутні мали змогу розпізнати аспекти ризику, щоб не потрапити в подібні ситуації.

Насамкінець учасники тренінгу отримали ігри в подарунок, щоб надалі покращувати рівень обізнаності в даному напрямку.

Захід відбувся в рамках проєкту «Превенція, захист та допомога вразливим постраждалим від торгівлі людьми в Україні, 2024-2025».

Для соціальних педагогів Івано-Франківська провели тренінг з протидії торгівлі людьмиДля соціальних педагогів Івано-Франківська провели тренінг з протидії торгівлі людьмиДля соціальних педагогів Івано-Франківська провели тренінг з протидії торгівлі людьмиДля соціальних педагогів Івано-Франківська провели тренінг з протидії торгівлі людьмиДля соціальних педагогів Івано-Франківська провели тренінг з протидії торгівлі людьмиДля соціальних педагогів Івано-Франківська провели тренінг з протидії торгівлі людьми

Якщо ви постраждали, або вам стало відомо про скоєння такого злочину, звертайтеся за консультацією про можливість отримання допомоги на гарячу лінію протидії торгівлі людьми Карітасу Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ за номером: +380683224977.

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело