✅ До команди Житомирської обласної військової адміністрації доєдналися люди, які є професіоналами у галузях

✅ До команди Житомирської обласної військової адміністрації доєдналися люди, які є професіоналами у галузях

До команди Житомирської обласної військової адміністрації доєдналися люди, які є професіоналами у галузях, яким протягом останніх років присвячують свій час та зусилля. Вони працюватимуть радниками начальника обласної військової адміністрації на громадських засадах.

🔰 Андрій Забігайло працюватиме радником начальника ОВА з питань ветеранської політики, Ігор Баранов — радником з питань освіти та Ірина Гладка — радником начальника ОВА з питань внутрішньо переміщених осіб, гуманітарних питань та ментального здоровʼя.

Андрій — ветеран АТО, який в боях за Україну втратив ногу, проте незважаючи ні на що залишився активним членом суспільства, почав займатися благодійною діяльністю та допомагати своїм побратимам реалізуватися в цивільному житті.

🔰 Ігор Баранов — директор Житомирського ліцею №23, який у 2019 році увійшов у топ-50 вчителів-новаторів України. Впевнений, що його досвід та знання допоможуть нам ефективніше розвивати сучасну освіту на Житомирщині.

🔰 Ірина Гладка — депутат Житомирської міської ради, яка залишила все на Донеччині у 2015 році та почала нове життя на Житомирщині. Вона заснувала громадську організацію «Мир на долоні», яка опікується питаннями внутрішньо переміщених осіб, учасниками бойових дій, захистом прав жінок.

🤝 Бажаю успіхів кожному в нашій спільній роботі та натхнення у нових проєктах. Впевнений, що разом ми зможемо зробити багато корисного для жителів області.

Джерело