Триває співпраця між Краматорським районом та Латвійською Республікою

Співпраця між Краматорським районом та Латвійською Республікою розпочалася ще навесні 2021 року, коли у місті Слов’янськ було відкрито почесне консульство. Після початку повномасштабного вторгнення росії на територію України громади району неодноразово отримували підтримку від урядовців та осередків громадянського суспільства Латвії.

Сьогодні, завдяки співпраці між Краматорською райдержадміністрацією, районною військовою адміністрацією та Почесним Консулом Латвійської Республіки в Донецькій області Олександром Павенко, за підтримки громадської організації Founs Enterepreneurs for Peace, було передано транспортний засіб. Автівку надано для забезпечення процесів життєдіяльності, допомоги мешканцям та поточного врегулювання нагальних питань в районі.

«Дякую нашим Латвійським партнерам за постійну підтримку українців, за своєчасну допомогу для розв'язання цивільних питань. Для нас ця співпраця дуже цінна», зазначив голова Краматорської райдержадміністрації, начальник районної військової адміністрації Андрій Панков.

Тримаємося разом. Разом до Перемоги!

Триває співпраця між Краматорським районом та Латвійською Республікою

Джерело