​​Консультативно-координаційні центри, які від серпня з ініціативи Львівської ОВА працюють у кожному районі Львівської області

​​Консультативно-координаційні центри, які від серпня з ініціативи Львівської ОВА працюють у кожному районі Львівської області, масштабуватимуть на всю Україну.

Про це під час зустрічі з українськими та міжнародними організаціями-партнерами консультативно-координаційних центрів (ККЦ) Львівщини повідомила Віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Дякую пані Ірині Верещук за таку високу оцінку нашої ініціативи та відкритість до її впровадження на Всеукраїнському рівні.

Дякую головній координаторці ККЦ – моїй радниці Галині Бордун та усім причетним до втілення цього важливого проєкту. Уже майже рік день у день ви робите величезний вклад у те, щоб кожен і кожна, хто прибуває у нашу область у пошуках безпеки, отримували все необхідне і навіть більше.

Нагадаю, ККЦ – це центри, які працюють у всіх районах Львівщини. У них люди, які перебувають у складних життєвих обставинах, як вимушені переселенці, так і місцеві жителі, можуть безкоштовно отримати необхідну допомогу. Зокрема психологічну підтримку, юридичні консультації, гуманітарну й фінансову допомогу, допомогу з пошуком роботи, скерування до лікаря. Для цього Львівська ОВА та районні військові адміністрації об'єднали понад 40 організацій-партнерів.

Щоб звернутись по допомогу у ККЦ, реєструйтесь за посиланням: https://cutt.ly/mXDsW14

Якщо маєте додаткові запитання, телефонуйте на «Гарячу лінію» Львівської ОВА: 112.

Окремо дякую партнерам ККЦ. Саме завдяки вам ця ініціатива запрацювала на повну потужність.

Якщо ви також готові стати партнером ККЦ та допомагати людям, заповнюйте онлайн-форму: https://bit.ly/3k2IBte

Максим Козицький – голова Львівської ОДА (ОВА)

​​Консультативно-координаційні центри, які від серпня з ініціативи Львівської ОВА працюють у кожному районі Львівської області

Джерело