✔️ Завершують облаштування житла у Самборі для тривалого проживання 130 внутрішньо переміщених осіб

🇺🇦 Максим Козицький/Львівська ОВА (ОДА)
Це допис про тих, хто уже 32 роки допомагає жителям України, які опинилися у біді, і хто почав робити це з новою силою, коли poсiйcькi окупаційні війська розгорнули повномасштабну війну. Побачив результат роботи Мальтійської служби допомоги на Львівщині від… https://t.me/kozytskyy_maksym_official/6740


✔️ Завершують облаштування житла у Самборі для тривалого проживання 130 внутрішньо переміщених осіб.
✔️ Допомагають відновлювати після обстрілів будинки на Харківщині і у Запоріжжі.
✔️ У межах «Зимової програми» доправлять 480 генераторів та усе необхідне, щоб пережити холод, у ті області України, які найбільше страждають через війну.

Це лише незначна частина того, що вдалося втілити Мальтійській службі допомоги до кінця 2022 року. За цими цифрами стоять тисячі українців, які отримали гарячу їжу та дах над головою, коли в одну мить втратили все, що, можливо, наживали десятиліттями. За цими цифрами стоять жителі десятків населених пунктів, яким загрожувала гуманітарна криза, і яку вдалося оминути. За цими цифрами – тисячі людей, які навчилися опановувати себе, коли, здається, що виходу нема. 2 тисячі людей, які не розгубляться і нададуть необхідну допомогу до приїзду медиків. А реанімобілі рятують життя наших воїнів та земляків у прифронтовій зоні.

Дякую усім, хто долучений до роботи Мальтійської служби допомоги. Результат вашого служіння відчувають сотні тисяч українців. Бажаю вам сил, натхнення та всебічного сприяння, щоб продовжувати цю місію. Знайте, ви завжди можете розраховувати на підтримку Львівської ОВА у всіх ваших добрих починаннях. Дякуємо.

Джерело