Можливістю отримати ваучер на навчання  від початку року вже скористалися 211 осіб

Можливістю отримати ваучер на навчання  від початку року вже скористалися 211 осіб

Державна служба зайнятості пропонує унікальну можливість для осіб, які бажають працевлаштуватися на омріяну роботу -підвищити свій фаховий рівень, або здобути нову професію чи спеціальність за допомогою ваучера на безкоштовне навчання.

Такий документ видається для осіб, які не перебувають на обліку в службі зайнятості та відповідають певним вимогам. Детальніше ознайомитись з Постановою КМУ від 20.03.2013 року № 207, якавизначає Порядок видачіваучерів для підтриманняконкурентоспроможностідеякихкатегорійгромадян на ринку праці, ви можете за посиланнямhttps://is.gd/MZRK2L.

До прикладу, від початку року на Прикарпатті можливістю отримати ваучер та пройтибезкоштовне навчання скористалисявже 211 осіб.

Нагадаємо, що для отримання ваучера вам необхідно:

– звернутися до будь-якого структурного підрозділу Івано-Франківського обласного центру зайнятості та повідомити про бажання отримати ваучер на навчання(контактні телефони та адреси за посиланням https://is.gd/u0nOYN).

– вибрати професію, за якою бажаєте навчатися.Ознайомитись з переліком професій можна тут: https://is.gd/qjIfuw.

– подати до служби зайнятості необхідний пакет документів.Перелік документів тут:https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery.

– отримати позитивне рішення служби зайнятостіщодо видачі вам ваучера.

– отримати ваучер.

– вибрати навчальний заклад.

– пройти навчання.

Тому, якщо Ви хочете йти в ногу з часом,обов’язково скористайтеся можливістю покращити свій професійний рівеньта будьте попереду молоді не тільки у життєвому досвіді, а й у знаннях та професійних навичках.Ав цьому вам допоможе служба зайнятості.

Для отримання детальнішоїінформаціїщодо процедури отримання ваучеразверніться за консультацією до будь-якого структурного підрозділуІвано-Франківськогообласного центру зайнятості (контактнідані за посиланнямhttps://is.gd/u0nOYN).

Звертайтеся. Ми завждираді вам допомогти та бажаємо успіхів на шляху до працевлаштування!

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а,

м.Івано-Франківськ,

76002

(0342) 755614

(066) 3711836

Джерело