Привітання начальника Національного університету оборони України імені Івана Черняховського з нагоди Дня воєнної розвідки України

Україна цінує ваші мужність і незламний моральний дух, безмежну відданість справі, любов до рідної землі, патріотизм та героїзм, проявлені у боротьбі проти російської агресії.

Упродовж 30 років співробітники воєнної розвідки з гідністю та на високому професійному рівні виконують свій військовий обов’язок перед Батьківщиною і Українським народом із гарантування національної безпеки і оборони України, її суверенітету та територіальної цілісності.

Добута вами з ризиком для життя важлива й актуальна оперативна інформація, активні та цілеспрямовані спеціальні заходи крок за кроком наближають нашу перемогу та мир на українській землі.

Схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв-розвідників, які віддали за нашу свободу найдорожче ‒ своє життя. Їхній подвиг і жертовність назавжди залишиться в пам’яті нинішнього та прийдешніх поколінь. Вічна їм слава!

Шановні воїни-розвідники! Дорогі ветерани воєнної розвідки!

Прийміть щирі вітання з нагоди 30-ї річниці воєнної розвідки України.

Дорогі друзі, переконаний, що ваш високий професіоналізм, патріотизм та безмежна любов і відданість Вітчизні є запорукою нашої спільної перемоги.

Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя, витримки, мужності та успіху під час виконання розвідувальних завдань і завжди повертатися живими.

Слава воїнам-розвідникам!

Слава Україні!

Начальник Національного університету оборони України
імені Івана Черняховського
генерал-полковник Михайло КОВАЛЬ


Джерело