Добра воля. Добра справа. Добрий результат‼️

🫶 Допомагати та підтримувати тих, хто щодня докладає зусиль до наближення Перемоги – почесно і приємно. Одесити свідомо і добровільно підтримують захисників південних регіонів. За доброю традицією власник відомої ресторанної мережі Андрій Зарічанський із колективом працівників регулярно передає на фронт смачні й корисні страви, ароматні домашні солодощі, приготовлені кухарями високої кваліфікації та надзвичайної мотивації.

🥯 «Натхнення, вдячність і віра в Перемогу – найкращі інгредієнти наших страв, – зазначає Андрій Андрійович. – Ми з любов’ю і щирістю готуємо для наших захисників, підтримуємо їх і завжди додаємо часточку домашнього тепла, затишку і турботи кожному воїну, в кожний окоп чи бліндаж».

🤝 Від початку березня колектив приватного підприємства долучився до волонтерських ініціатив керівника. За місяці повномасштабного вторгнення для Сил оборони були закуплені і сотні бронежилетів, десятки генераторів, броньовані автівки і ще безліч предметів допомоги й зручностей для облаштування якісної роботи на передовій. Але всім цим ентузіасти не діляться. Хіба що з тими, хто на фронті цього потребує, а не в публічному просторі.

☝️І все ж головною «фішкою» і зв’язуючою ниточкою лишаються душевні і смачні «привітики» від рестораторів. 10 – 12 тис. порцій різноманітних смаколиків щотижня долітають до передової, де у захисників і захисниць теплішає на серці від доброї звістки про любов і турботу, про вдячність і віру, шалену надію на Перемогу.

Джерело