Слава Україні!

Слава Україні!

Шановні мешканці і захисники півдня України!

Незважаючи на зіткнення та продовження бойових дій в зоні нашої відповідальності, ані отримати перевагу, ані просунутись наші підрозділи ворогу не дозволяють.

Натомість, ефективним застосуванням ракетно-артилерійських ударів у взаємодії з протиповітряною обороною ми продовжуємо нищити ворога і завдавати йому як матеріальних, так і моральних втрат!

Противник намагається тиснути на нас психологічно – ми маємо незламний норов!

Намагається нищити нас ракетно-дроновими атаками – ми відроджуємось із попелу!

Ми маємо, чим пишатися і на чому виховувати майбутні покоління!

Ми – охоронці півдня – першими позначили ворогу напрямок його руху – від руського воєнного корабля до військово-політичного керівництва держави-агресорки!

Ми – захисники Миколаєва – створили місто-фортецю з незламного духу, яке під безперервними обстрілами встояло і не поступилося!

Ми – визволителі правобережжя – довели всьому світові, що здатні мати ментальний зв’язок при блокуванні систем комунікації, зупиняти військову техніку голіруч і філігранно робити свою бойову роботу!

Ми звільняли території, зберігаючи інфраструктуру, ми опановували новітнє озброєння, приймаючи креативні рішення, ми писали історію з вірою в майбутнє! Ми втопили “Москву” і відбили Зміїний, ми другу армію світу перетворили на другосортну…

Ми і сьогодні боронимо кожен метр рідної землі. Не тільки на півдні, а й там, де пекельно – на сході. Ми знаємо заради чого, знаємо, з ким маємо справу, знаємо, хто нас веде за собою!

Хай НовИй рік стане для всіх нас часом Перемоги і Миру! Хай всі наші захисники й захисниці повернуться до рідних і близьких цілими і неушкодженими!

Хай пам’ять про тих, хто поклав своє життя у нерівній битві з ворогом, завжди буде нам нагадуванням про відданість бійців і неприпустимість повторення такого жахіття!

Щиро бажаю вам всім здоров’я й злагоди, стійкості і витривалості!

Не наражайте себе на небезпеку! Будьте пильними і відповідальними перед собою, перед Батьківщиною, перед майбутнім – перед нашими дітьми!

Будьте свідомі, дотримуйтесь алгоритму реагування на оголошені тривоги, ретельно перевіряйте інформацію і довіряйте тільки достовірним джерелам інформації, вірте в сили оборони, – разом переможемо!

З НовИм роком! Із нашою обов’язковою Перемогою!

Слава нашим героям, хто виборює мир у щосекундних боях!

Тримаємось і боремося!

Джерело