Я пішов на війну, щоб разом із усіма небайдужими представниками нашого народу вибороти незалежність і свободу,-…

Я пішов на війну, щоб разом із усіма небайдужими представниками нашого народу вибороти незалежність і свободу,- військовослужбовець 120 бригада територіальної оборони ЗСУ з позивним "Прораб".

– Після війни планую повернутися в сферу будівництва, адже країну потрібно буде відновлювати і роботи попереду буде чимало, – каже «Прораб».

Інженер-будівельник за освітою, до початку повномасштабного вторгнення працював приватним підприємцем, надаючи будівельні послуги. Однак, пішов добровольцем до територіальної оборони, адже не міг стояти осторонь в той час, коли країна потребувала захисту. Нині «Прораб» на посаді головного сержанта стрілецької роти окремого батальйону 120 бригади Сил територіальної оборони Вінниччини ЗСУ.

– Під час служби завжди потрібно викладатися на максимум, показувати своїм побратимам гарний приклад, мотивувати їх, щоб разом дійти до перемоги, – розповідає «Прораб». У нашому підрозділі дуже добре розвинута взаємодія і кожен із нас готовий допомагати один одному, для мене це дуже важливо.

Хоч військового досвіду до початку війни доброволець не мав, однак за рік війни навичок здобув чимало. З побратимами виконував багато різних завдань в Донецькій та Харківській областях. Зазвичай це облаштування позицій, утримування оборони на вибраних позиціях.

– Для мене перемога – це можливість у майбутньому жити з сім'єю у вільній, сильній, красивій Україні. Я пішов на війну, щоб разом із усіма небайдужими представниками нашого народу вибороти незалежність і свободу.

#ми_звитяжні #знай_наших #вірю_в_ЗСУ #вірю_в_тро

Джерело