Пастирський візит правлячого архиєрея Владики Йосафата Говери до спільноти УГКЦ м. Острога

Пастирський візит правлячого архиєрея Владики Йосафата Говери до спільноти УГКЦ м. Острога

У другу неділю великого посту парафіяльна спільнота Свв. Праведних Богоотців Йоакима і Анни м. Острога мала можливість разом помолитися Літургію. Спільна молитва за участю Владики Йосафата відчувалася по особливому. Кожний із присутніх був її активним учасником.

Пастирське слово Владики Йосафата прозвучало до всіх присутніх: «Ми зібралися молитися не самі, з нами є сам Ісус Христос. В часі Божественної Літургії Він сходить на престіл, підносить свої руки на Хресті, щоби заступатися за нас перед Отцем Небесним, щоб наші молитви занести перед Божий Престіл. Якби урочисто Літургія не виглядала, важливо є, як ми молимося, скільки в нашому серці є віри і уповання на Бога, в цьому є сила і важливіть молитви».

Пастирський візит правлячого архиєрея Владики Йосафата Говери до спільноти УГКЦ м. Острога Пастирський візит правлячого архиєрея Владики Йосафата Говери до спільноти УГКЦ м. Острога Пастирський візит правлячого архиєрея Владики Йосафата Говери до спільноти УГКЦ м. Острога

Після завершення Літургії Владика зустрівся з парафіяльною спільнотою. Було обговорено багато питань щодо майбутнього розвитку даної парафії. Кожний із присутніх мав можливість, відчути себе активним учасником спільноти.

На завершення Владика Йосафат побажав активніше розвивати і реалізовувати свої плани в майбутньому. Всі присутні вернулися до своїх домівок із великими захопленням від спільної молитви.

Джерело