Ідіть там, де вас чекають

11 березня у Львівській Духовній Семінарії відбувся день духовної обнови. Реколектантом цього дня був отець Андрій Сіданич, сотрудник храму апп. Петра і Павла у Львові.

На першій конференції, яка відбулася під час Божественної Літургії, отець Андрій щиро поділився власним досвідом власного покликання та згодом священничого служіння. 

На другій конференції реколектант акцентував свою увагу на служінні у військовому капеланстві, розповівши багато життєвих історій та різних цікавих моментів, які супроводжують це служіння. Зокрема отець підкреслив те, що варто не боятися працювати з військовослужбовцями. Натомість же варто відгукнутися на своє покликання та  постаратися показати іншим справжнє обличчя Бога. 

Третя конференція стосувалася різних аспектів служіння. Отець зосередив увагу на важливості та цінності тиші, яка допомагає зосередитись на молитві та відчути присутність Бога. Наприкінці отець Андрій закликав семінаристів пам’ятати про важливість особистої молитви, а також про вияв любові до усіх ближніх, яких ми зустрічаємо на нашому життєвому шляху. 

Отець Андрій Стасів, духівник семінарії, подякував отцю Андрію Сіданичу за цей цінний досвід, яким реколектант щедро поділився з семінаристами.

Більше фото можна переглянути тут

Степан Головкевич,
Медіа-Центра ЛДС

Ідіть там, де вас чекають

Джерело