14 європейських парламентарів отримали квитки на перші потяги до українського Криму та листи з історіями спротиву…

14 європейських парламентарів отримали квитки на перші потяги до українського Криму та листи з історіями спротиву...

14 європейських парламентарів отримали квитки на перші потяги до українського Криму та листи з історіями спротиву в Криму від активістів «Жовтої стрічки» https://t.me/yellowribbon_ua

28 березня рух громадського спротиву «Жовта стрічка» передав представникам Європейського парламенту квитки на майбутні перші залізничні рейси до деокупованого півострова та листи від українських та кримськотатарських активістів і лідерів думок із розповідями про опір російським окупантам у Криму.

Один з листів, який отримала європарламентарка з Польщі Анна Фотига, написаний провідницею пасажирських вагонів Укрзалізниці, яка народилась і працювала в Криму. Серед адресаток також голова Європейського парламенту, Роберта Мецола, яка також відвідувала Україну саме залізницею, щоб підтримати український народ.

Підтримка європарламентарів надзвичайно важлива не лише для українців, а й для киримли (кримських татар), для яких півострів є єдиним домом. Квитки та листи, які отримали європейські парламентарі у Брюсселі, повинні стати потужним голосом кримського опору не лише для дипломатів, а й для звичайних жителів європейських країн.

#залізна_дипломатія #ЖовтаСтрічка

Джерело