#ПМГ2023 Програма медичних гарантій покриває медичні послуги для українців за 41 напрямами – пакетами медичних послуг

#ПМГ2023

Програма медичних гарантій покриває медичні послуги для українців за 41 напрямами - пакетами медичних послуг

#ПМГ2023

Програма медичних гарантій покриває медичні послуги для українців за 41 напрямами – пакетами медичних послуг. Побачити перелік цих пакетів можна тут https://bit.ly/3ozvTUV

🟢В лікарнях, які уклали договір з НСЗУ за цими медичними пакетами, медична допомога є безоплатною. В тому числі – і в госпіталях ветеранів війни.

🟢Договір з НСЗУ мають 25 комунальних госпіталів ветеранів війни. Найбільша кількість закладів у Полтавській області – 3, у Львівській та Волинській – по 2.

🟢НСЗУ уклали з цими медзакладами договори за пакетами стаціонарної допомоги, реабілітації у стаціонарі, хірургії, амбулаторної допомоги та інші.

🟢Щоб дізнатись, де знаходяться госпіталі ветеранів війни та за якими пакетами ПМГ вони надають безоплатні медичні послуги, скористайтесь дашбордом “Укладені договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій” https://bit.ly/3MXpSf7 .

➡️Далі у фільтрі “Надавач послуг” напишіть госпіталь. Дашборд покаже всі госпіталі ветеранів війни, які мають договори з НСЗУ.
➡️Оберіть той госпіталь, який вас цікавить – та подивіться, яку саме медичну допомогу там можна отримати за Програмою медгарантій.

Наприклад, Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи має договір з НСЗУ за 15-ма медичними пакетами. Вінницький обласний клінічний медичний реабілітаційний центр ветеранів війни – за 10-ма.

Тож Програма медгарантій лікування в госпіталях ветеранів війни.

Джерело