⚡️⚡️⚡️ 24.04–30.04.2023: найважливіші «атомні» новини тижня, що минув: 

⚡️⚡️⚡️ 24.04–30.04.2023: найважливіші «атомні» новини тижня, що минув: 

🔹 Працівників українських АЕС профілактично обстежать щодо серцево-судинних захворювань. Перша така місія у складі п'яти фахівців вже відпрацювала на Південноукраїнській АЕС.

🔹 Енергоатом продовжує підтримувати українських захисників. Цього разу воїнів забезпечили тепловізорами, портативними зарядними пристроями, а також літніми комплектами шин для військових автівок.

🔹 Генеральний директор МАГАТЕ Рафаель Гроссі заявив у Twitter, що Міжнародне агентство і далі намагається домовитись про безпечну зону навколо Запорізької АЕС.

🔹 Звернення президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петра Котіна до 37-х роковин Чорнобильської трагедії.

🔹Разом з ветеранами-атомниками та ліквідаторами Петро Котін поклав квіти до Меморіалу пам’яті героям-чорнобильцям у Деснянському районі столиці.  

🔹 Про поточний стан Запорізької АЕС, підготовку до зими та ймовірність підняття тарифів на електроенергію розповів президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін в ефірі національного телемарафону «Єдині новини».

🔹 Енергоатом передав військовим один вантажопасажирський автомобіль та інші необхідні речі, зокрема Wi-Fi роутери, бездротові маршрутизатори, блоки безперебійного живлення, глушники, монокуляри нічного бачення і зарядну станцію.

🔹 ДП «НАЕК «Енергоатом» звернулося до Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо позапланових перевірок постачальників універсальних послуг.

#АтомніНовини

⚡️⚡️⚡️ 24.04–30.04.2023: найважливіші «атомні» новини тижня, що минув: 

Джерело