🥳 Петро Котін привітав колектив Рівненської АЕС із 50-річчям станції Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро…

🥳 Петро Котін привітав колектив Рівненської АЕС із 50-річчям станції

Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін
відвідав Рівненську атомну станцію та привітав її багатотисячний колектив з ювілеєм: РАЕС – 50!

В урочистому заході разом з генеральним директором РАЕС Павлом Ковтонюком взяли участь його колеги – керівники ПАЕС, ХАЕС і ЗАЕС Ігор Полович, Андрій Козюра та Дмитро Вербицький, а також голова профспілки Енергоатома Олексій Лич та керівник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Петро Котін у своєму виступі наголосив на тому, що впродовж свого існування РАЕС масштабно модернізувалася й осучаснилася, ставши одним із флагманів у виробництві електричної й теплової енергії в Україні. І це результат кропіткої та надважливої праці всього колективу станції:

«Ваша команда мегакваліфікованих фахівців щодня робить вагомий внесок у розвиток країни, її економічну й енергетичну незалежність, у тепло та світло для наших громадян».

Президент Енергоатома також подякував персоналу Рівненської АЕС за самовіддану працю упродовж усього терміну експлуатації енергоблоків: «Дякую вам, друзі, всім разом та кожному окремо, за те, що, як і раніше, сумлінно виконуєте свої обов’язки. Дякую тим, хто долучився до лав ЗСУ та виборює наше з вами право жити і працювати у вільній, мирній та незалежній країні!».

Насамкінець Петро Котін відзначив щоденну кропітку роботу працівників атомної станції та нагородив низку фахівців з нагоди її 50-річчя.

#новини_компанії #РАЕС

| EA

🥳 Петро Котін привітав колектив Рівненської АЕС із 50-річчям станції
  
Президент ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро...
Енергоатом 🇺🇦 – Telegram
🥳 Петро Котін привітав колектив Рівненської АЕС із 50-річчям станції Деталі – далі ↘️: t.me/energoatom_ua/13284 #новини_компанії #РАЕС Написати нам 🇺🇦 | FB | IG | YT | TW | IN | EA

Джерело