Аматорський театр “Алетея” з п’єсою “У Вас так само” у Карпатах

Аматорський театр “Алетея” з п’єсою “У Вас так само” у Карпатах

Християнський аматорський театр «АЛЕТЕЯ», після річної перерви знову розпочав гастролі. Першими побачили новий доробок нашого колективу глядачі Франківщини. І хоча п’єса «У вас так само? Чи, може, інакше?» була написана до повномаштабного вторгнення, актуальності вона не втратила, оскільки проблеми сімейних стосунків існували та існуватимуть завжди.

  Гастрольний тур розпочався 10 червня. Першими переглянути нову виставу змогли мешканці Богородчан. 11 червня актори зіграли п’єсу у селах Яблунька та Кривець. Глядачі щиро сміялись і плакали, віднаходили в подіях на сцені відлуння власних проблем, проживаючи з головним героєм складні перипетії. І, звісно ж, обдаровували акторів гучними оплесками.

  Загалом подорож вдалась та закарбується у пам’яті колективу масою приємних спогадів. Ось як відгукується про поїздку одна з її учасниць:

  «Старалися відволіктися від буденності, віднайти рівновагу та душевний спокій, і передати це глядачеві. Прості, звичайні люди залишили на годину свої повсякденні турботи щоб розділити з нами емоції вистави. Я ще раз переконалась в тому, що люди – це найцінніший скарб нашої країни.

  Франківщина зустріла нас неймовірними пейзажами гір і долин, пам’ятниками архітектури та історичними місцями різних епох, а основне – щирими, вдячними і працьовитими людьми.

  Відвідуючи різні міста, ми більше дізналися про історію нашого краю, зробили неймовірні фото і привезли додому незабутні емоції на все життя!»

  Учасники безмежно вдячні за організацію виступів та гостинність всім, хто спричинився до гарстролів та батькам і сусідам отця Августина, які вже впродовж 12 років щораз приймають у себе вдома, частують та забезпечують комфортну ночівлю колективу.

Джерело інформації та фото

Джерело