У Луцькому екзархаті відбувся духовно-психологічний вишкіл для молоді «LEVEL UP»

У Луцькому екзархаті відбувся духовно-психологічний вишкіл для молоді «LEVEL UP»

У неділю, 18 червня при Монастирі Святого Василія Великого у м. Луцьк для молоді Луцького екзархату відбулася перша зустріч у рамках проекту Комісії у справах молоді Луцького екзархату «Духовно-психологічний вишкіл для молоді «LEVEL UP». Близько 25 учасників взяли участь у заході.

Зустріч розпочався зі спільної Літургії. Опісля психологиня Марія Тракало та о. Юрко Остапюк з Хабу ментального здоровʼя ДіяТи розмовляли з молоддю про духовність та психологію. Зокрема чому добрі стосунки з Богом неможливі без добрих стосунків з самим собою та з іншими? Емоції – що це таке? Як з ними взаємодіяти, а не безрезультатно боротись? Як наша нездорова самооцінка заважає християнському життю?

У Луцькому екзархаті відбувся духовно-психологічний вишкіл для молоді «LEVEL UP» У Луцькому екзархаті відбувся духовно-психологічний вишкіл для молоді «LEVEL UP» У Луцькому екзархаті відбувся духовно-психологічний вишкіл для молоді «LEVEL UP»
У Луцькому екзархаті відбувся духовно-психологічний вишкіл для молоді «LEVEL UP» У Луцькому екзархаті відбувся духовно-психологічний вишкіл для молоді «LEVEL UP»

Опісля молодь активно відпочивала, граючи ігри та ближче знайомлячись один з одним. Завершився вишкіл спільною вечерею, яку благословив владика Йосафат. Спільне споживання їжі, дружня розмова за столом та присутність владики створили атмосферу братерства та єдності.

Джерело