У Вас так само на всецерковній конференції “Катехиза і домашня церква”

У Вас так само на всецерковній конференції “Катехиза і домашня церква”

З 7 по 9 липня 2023 р. Б. у Львові, відбулась всецерковна конференція: «Катехиза і домашня церква»

   На конференцію були запрошенні голова Патріаршої катехитичної комісії УГКЦ єпарх Елмонтський Давид Мотюк, владики, священники, катехити та молоді християнські родини.

  Розпочиналась конференція Божественною Літургією. Отець ліц. Сергій Хитрий представив документ Папської ради в справах Нової Євангелізації «Напрямні для катехизації». Владика Богдан Дзюрах відзначив актуальність документу в УГКЦ. Окрім загальних виступів катехити працювали в групах: ділились досвідом, виконували різні завдання, роздумували над Святим Письмом, вивчали релігійні пісні та спільно молились.

  На завершення насиченої програми учасники мали змогу переглянути виставу християнського театру «Алетея», який привіз свою авторську п’єсу «У Вас так само? Чи, може, інакше?». Глядачі отримали багато позитивних емоцій та вітали акторів гучними оплесками.

  Закінчилась конференція Божественною Літургією, Благословінням Владики Давида (Мотюк) та врученням грамот діючим катехитам та дипломів катехитам Духовного Педагогічного Інституту (УКУ)

  Цього разу від Луцького екзархату була присутня на конференції і нагороджена грамотою за багаторічну жертовну працю на катехитичній ниві – Чиж Галина.

Джерело інформації та більше фото Луцький монастир Святого Василія Великого

Джерело