На цей раз пасажирами дипломатичного рейсу Укрзалізниці стали президент Республіки Корея Юн Сок Йоль разом із дружиною Кім Кон Хі

На цей раз пасажирами дипломатичного рейсу Укрзалізниці стали президент Республіки Корея Юн Сок Йоль разом із дружиною Кім Кон Хі

На цей раз пасажирами дипломатичного рейсу Укрзалізниці стали президент Республіки Корея Юн Сок Йоль разом із дружиною Кім Кон Хі. Їх ми довезли безпосередньо до Бучі та Ірпеня.

Під час зустрічі з корейською делегацією голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко, члени правління Олександр Перцовський та Вячеслав Єрьомін продемонстрували Юн Сок Йолю один зі зроблених у Кореї ще до Євро 2012 швидкісних поїздів Hyundai Rotem HRCS2.

Нагадаємо, що нещодавно представники Укрзалізниці долучилися до міждержавних перемовин між Україною та Республікою Корея, і розширення співробітництва у залізничній сфері — серед міждержавних пріоритетів. В результаті зустрічі в Києві, корейський президент пообіцяв відправити до України команду залізничниго сектора, щоб почати відпрацьовувати деталі співробітництва.

💬«Поїзди виробництва Hyundai вже понад 11 років курсують теренами України. І якщо на початку були проблеми з їх експлуатацією, то після доопрацювань поїзди успішно виконують свою функцію. На початку повномасштабної війни Укрзалізниця евакуювала цими поїздами десятки тисяч пасажирів. Крім того, вже створені потужності для обслуговування цих поїздів, тому Укрзалізниця зацікавлена розширювати свій парк швидкісних поїздів і співпрацювати з корейським виробником»,зазначив Євген Лященко.

Розраховуємо на подальшу плідну міждержавну співпрацю, від якої виграють сотні тисяч українських пасажирів.

🇺🇦🇰🇷
#ЗалізнаДипломатія

Джерело