В Україні відбулась презентація унікальної системи захисту від балістичних ударів

  • Автор допису:

10 липня компанія Defense Solutions — офіційний представник Duayen™ в Україні — зібрала журналістів та представників різних структур на військовому полігоні, де вперше в Україні провела презентацію унікальної системи покриттів і оболонок Duayen™ Spray System, що захищають від балістичних ударів та вибухів різної потужності.  Серед присутніх на презентації були і представники міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm.

«Піддослідною» у тестуванні стала автівка «Таврія», покрита двома типами оболонок Duayen™ Spray System. Автівка успішно витримала випробування трьома вибухами і залишилася майже неушкодженою. 

В умовах війни питання захисту будівель, транспортних засобів, будь-яких інших споруд та, звісно, людей стоїть гостро як ніколи. І система розпилення Duayen™ Spray System пропонує унікальне та, головне, дієве рішення. У поєднанні з іншими компонентами розробники системи гарантують максимальний захист від наслідків цілеспрямованих атак із застосуванням вибухових речовин. Напилювані міцні покриття та захисні оболонки Duayen™ допомагають відбивати та поглинати енергію балістичних та вибухових хвиль. Ізоляційні та захисні властивості аерозольної системи Duayen™ Spray System зміцнюють бетон, цегляну кладку та сталеві конструкції. Ці властивості забезпечують цілісність конструкцій і перешкоджають тому, щоб уламки, що розлітаються, не спричиняли серйозні руйнування чи поранення.

Для України це тільки перші кроки, хоча матеріали Duayen™ Spray System давно й активно використовують військові в країнах Європи та в США, а вже незабаром, як зазначалось на презентації, ця технологія рятуватиме життя українських захисників і цивільних. 

Для чого можна використовувати Duayen™ Spray System?

  • Бронежилети та захисні шоломи;
  • Балістичні захиснi екрани;
  • Танки, квадроцикли та колісні транспортні засоби;
  • Броньованi панелi та панелi броньових пiдкладок для бронетранспортерiв, суден, гвинтокрилів та iнших транспортних засобiв;
  • Стiни будiвель i споруд;
  • Системи, сумiснi iз захисними покриттями вiд ОР (хiмiчна та бiологiчна зброя);
  • Бензовози та резервуари для зберiгання;
  • Поверхні, стiйкі до пiску та абразивних матеріалів;
  • Нековзкi поверхнi;
  • Поверхнi рятувальних човнiв та човнiв спецiального призначення.

Система утворює безшовне монолітне захисне покриття, що запобігає абразивному зношенню, корозії, впливу ударної енергії та використовується для посилення композитних броньованих виробів. Після нанесення воно міцно зчіплюється з будь-якою належним чином підготовленою основою. Ба більше, підлаштовується під різні форми та контури. Оскільки матеріали можна наносити шаром бажаної товщини, ви самостійно контролюєте рівень захисту — від легкого до екстремального. 

Матеріали Duayen™ Spray System розроблені на основі двокомпонентного 100% твердого поліуретану з високою міцністю на розрив, який має чудову стійкість до вологи та різного виду хімічних речовин, а також відмінну термостійкість (~40°C – +200°C).

Більше інформації про Duayen™ Spray System на офіційній сторінці Defense Solutions

Читайте також на InformNapalm

Поширення і передрук з активним посиланням на джерело вітаються. (Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0). Підписуйтесь на сторінки міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm в соцмережах  Facebook / Тwitter / Telegram Slate (Sl8).

InformNapalm не отримує жодної фінансової підтримки від урядів чи донорів. Забезпечувати роботу сайту допомагають лише волонтери спільноти та наші читачі. Ви також можете стати одним з волонтерів спільноти. Просимо вас також підтримати розвиток унікального волонтерського розвідувального ресурсу InformNapalm внесками через buymeacoffee.

Джерело