❌Як маріупольські трамваї стали «російськими подарунком» Окупанти в Маріуполі часто видають українські досягнення за свої

❌Як маріупольські трамваї стали «російськими подарунком»

Окупанти в Маріуполі часто видають українські досягнення за свої

Як маріупольські трамваї стали «російськими подарунком»

Окупанти в Маріуполі часто видають українські досягнення за свої. Це було з дитячими майданчиками, медичним обладнанням, мультимедійним приладдям, оснащенням фонтанних установок – це та інше було вивезено до Донецьку та інших населених пунктів. Все «затаврували» під «російське покращення». Нещодавно, за «досягнення» видали маріупольські трамваї, які були закуплені українським містом у країнах ЄС.

🤦‍♂️У своїх пабліках похизувалися, що змогли відремонтувати 15 трамваїв. Такий «апгрейд» зробив місту – санкт-петербург.

«До окупації Маріуполь посідав друге місце в Україні щодо комфорту транспортної інфраструктури. Всього було 258 одиниць муніципального транспорту – 100 автобусів, 89 тролейбусів та 69 трамваїв. Саме трамваї закупили у Чехії, Словаччини та Латвії. Але під час обстрілів транспорт було пошкоджено. Окупанти його трохи підлатали і зараз видають за подарунки від росії. Нічого нового, рф вже міцно увійшла в свідомість людей, як країна крадіїв, мародерів, вбивць та злочинців», – мер Маріуполя Вадим Бойченко.

Джерело