​​🇺🇦🔱 “У нас є ще незавершені справи на Донеччині, маємо повернутись, щоб відвоювати Донецьк

​​🇺🇦🔱 “У нас є ще незавершені справи на Донеччині, маємо повернутись, щоб відвоювати Донецьк, Маріуполь, Бердянськ та інші захоплені росіянами міста” – морпіх “Ехо”

Олег на позивний “Ехо” родом з Болградського району, що в Одеській області. Він мінометник і захищає Україну у складі 35 окрема бригада морської піхоти ім.контр-адмірала Михайла Остроградського. Чоловік каже, що сам вирішив піти захищати рідну землю від російських загарбників, відчував відповідальність за свою родину та країну, адже якщо не зупинити ворога, то він добереться до всіх куточків України, і тоді щось робити буде вже пізно.

Морський піхотинець пригадує, як ввечері 8 березня 2022 року після чергового випуску новин у нього урвався терпець, і відкинувши всі вагання він прийняв єдине правильне рішення.

– Наступного дня був у військкоматі, а 13 березня вже в одеській бригаді морської піхоти, – розповідає Олег. – До цього часу досвіду служби не було, доводилося опановувати цю важку справу з нуля.

Після навчання та підготовки Олега розподілили до мінометної батареї. Разом зі своїм підрозділом він пройшов крізь важкі бої, звільняв Миколаївщину та Херсонщину, а потім воював на Донеччині. Зараз же він переконаний, що треба бити окупантів доти, поки не буде звільнено всю територію України.

– У нас є ще незавершені справи на Донеччині, маємо повернутись, щоб відвоювати Донецьк, Маріуполь, Бердянськ та інші захоплені росіянами міста – поділився своїми думками Олег.

На питання, що його мотивує продовжувати боротьбу, відповідає впевнено: “Родина, країна та вірні побратими!”.

#Морська_Піхота_України #UАmarines #ВірніЗавжди #SemperFidelis #35обрмп #Вести_Боротися_Перемагати #МорськаПіхотаУкраїни

​​🇺🇦🔱 “У нас є ще незавершені справи на Донеччині, маємо повернутись, щоб відвоювати Донецьк

Джерело